maanantai 25. tammikuuta 2010

Tavoitteista pidetään kiinni.

Alkoholittomuus ei ole tuottanut vähäisintäkään ongelmaa näinä 25:nä päivänä, jolloin sitä on kestänyt. Suurinta, mitä tämä lupaus on vaatinut tähän mennessä, on ollut asian selittäminen kavereille ja säännöllinen muistuttelu.

Eikä tällaiseen tilaan joutuminen kaikessa humoristisuudessaan itseasiassa edes pahemmin houkuta. Vaikka noin pahassa kännissä en ikinä muista olleeni...




Bikinikuntoon pääsemistä on yhtälailla jaksettu tavoitella, kohtalaisin vähäisin tuloksin tässä vaiheessa. Viikko sitten sain nimittäin kokea järkytyksen ottaessani mittanauhan esille sen parin viikon tauon jälkeen ja realistisesti (?) odotin, että huhkimisellani ja aamuisilla kävelyilläni olisin saanut ainakin sen puoli senttiä sieltä täältä pois.

Mitä vielä. Sentti oli tullut lisää. Motivaatio hetkeksi kadoksissa, mutta aamuiset lenkit etc. jatkuivat silti.

Huomasin kuitenkin, että aamuinen motivaatio on helpompi pitää yllä, kun lupaan itselleni pitää viikonloppuvapaat lenkkeilystä. Viikonloppuna ei ole kiellettyä mennä aamukävelylle, mutta ei myöskään kiellettyä jäädä nukkumaan hieman pidemmäksi aikaa sänkyyn. Olen pitänyt viikonloput muutenkin rennompina, sillä olen nyt pusertanut koulussa 15 päivää putkeen ilman yhtäkään vapaapäivää.

Tänä aamuna mittauksissa ilmeni, että maharöllykän mitat pysyivät samassa lukemassa millä se shokeerasi viikko sitten, mutta reisistä, takalistosta ja uumasta oli lähtenyt sentti jokaisesta. Motivaation nousua havaittavissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti