lauantai 30. tammikuuta 2010

Mmmm

Viime päivinä on tapahtunut jotain kummaa. Ei ole tullut silmittömiä himoja tai nälkäkohtauksia, joista olen kärsinyt vuosikausia syyttäen loputonta makeanhimoa tai huonoa itsekuria. Voisiko päivittäin juotu sitruunan mehu hillitä makeanhimoa? Entä inkivääri? Tai ehkä kyse on vain onnistuneesta tasapainosta eri ruoka-ainesten välillä. Harvinaista herkkua tämä! Täytyy toivoa, että fiilis säilyy. Ihan ituhippi en sentään ole - jäätelöä on kyllä kulunut enemmän kuin tarpeeksi..

Tein äsken törkeän hyvän smoothien.

Jäinen smoothie

1/2-1 banaani
Jäämurskaa
2 tuoretta luumua, kivet poispois (itsellä oli keltaisia luumuja, joten smoothien loppuvärikin oli esteettisen keltainen :D)
1cm inkivääriä
Hieman vettä helpottamaan sekoitusta

Pyöritin ainekset Magic Bulletissa (kyllä, joku ostaa OstosTV:n tuotteita oikeasti) ja nautin jäisen herkun pitkän saunomisputken jälkeen. Mahtavaa!

Inkivääri vaan on ehdottomasti paras flunssalääke. Tästäkin flunssasta selvittiin muutamassa päivässä, kun yleensä epämääräisen pikkunuhan kanssa saa kärvistellä päiväkausia niin ennen varsinaista räkätautia kuin sen jälkeenkin. :)

Ostin eilen reilun kaupan luomu-kurkumaa. Niin, sitä keltaista maustetta. Makuun on totuteltava, vaan terveelliseksi sitäkin väittävät. ;)

Moni asia on mallillaan. Yksi asia onnistui ja tuntuu, että kaikki asiat alkavat sujua heti paremmin. Murphyn lakia käänteisenä?  Olo on lämmin ja hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti