perjantai 15. tammikuuta 2010

LEIJONA!

Hahaa. :D Nyt on palashampooprojekti käynnistetty!

Oma hiustyyppini on karhea, latvoista aavistuksen kuiva, mutta hyväkuntoinen. Ja tukkaa on paljon. Tällaiseen tukkaan on aivan turha yrittää omin tupelosormin väsätä siloista nutturaa - sipuleita nousee aina jostain kohden, eikä tukka silotu kauniiksi. Carrie Bradshaw- tyylistä nutturaa olen yrittänyt useammankin SATC-jakson päätteeksi, joka ikinen kerta päätyen siihen lopputulokseen, että ehkei se sotkunutturakaan ole niin paha.. ;)

1. pesun jälkeen pehko tuntuu, jos mahdollista, vieläkin karvaisemmalta. Tavalliseen tapaani nostin hieman kosteaa tukkaa pikkumyynutturalle pään päälle yöksi, jotta pehko olisi aamulla irti päänahasta.

Virhe.

Aamulla näytin sitten suurin piirtein tältä:





















Pienen silottelun (lue: epätoivoisen puolen tunnin kampa+vesiharjaamisen) jälkeen hiukset näyttivät taas inhimillisiltä ja olivat ihanan ilmavat! Tukka tuntuu aavistuksen tavallista rasvaisemmalta - muttei likaisella tavalla, vaan hieman samaan tapaan kuin hevosen jouhet, lievennetysti. ;) Projekti jatkukoon, olen aivan ihastunut tähän tuotteeseen! Ei keinotekoisia kemikaaleja, ihana tuoksu, kiva koostumus, puhtaan ilmava lopputulos.


Kuva täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti