tiistai 11. toukokuuta 2010

Vihreälle päässyt laihdutusliikkuja juoksi.

Ensimmäistä kertaa sain kaikki palkit Kiloklubissa vihreälle - upean palkitseva tunne! On jotenkin vapauttavaa, kun tällaisen ohjelman avulla voi tasapainottaa ruokavaliotaan ja saada varmennus siitä, että syö varmasti tarpeeksi kaikkea, mitä keho vain tarvitsee! Yksi kuitenkin on jäänyt mietityttämään - ottaako tämä ohjelma mukaan kalsiumin?

En ole vielä onnistunut pysymään noissa Kiloklubin kalorisuosituksissa, mutta enköhän minä siinä vielä onnistu! Lähinnä tähtään tällä hetkellä siihen, että onnistun saamaan täydet pisteet kotiin viikon liikuntamäärästä, mitä Kiloklubi laihdutusliikkujalle suosittelee.

On myös upea fiilis tämän päivän liikunnasta. Suurkiitokset Emiralle ja vinkilleen Juoksukoulusta, joka opastaa kuinka intervalliharjoitusten kautta hiljalleen pystyy nostamaan kuntoaan! Tästähän atleettiset kaverini Alkiolla ovat minulle jo vinkkailleet, mutta en ollut saanut otettua härkää sarvista kiinni. Tämän konkreettisen juoksukoulun valmiin treenipohjan avulla se viimeinkin onnistui! On nimittäin taas elämä tehty piirun verran helpommaksi - jälleen on joku kertomassa täsmälleen, kuinka asiat voisi tehdä. Ja mikä suoriutumisen riemu, kun olin onnistuneesti juossut ensimmäisen treenin lävitse!

Ihana oli myös juoksuseura: pehmeät tassut ja kiinteän ystävällinen katse tasaisella hännänheilutuksella seurasi koko matkan ajan tiukasti rinnalla.
On se ihan eri fiilis treenata kotikonnuilla. Olen luotu liikkumaan koiran tykönä
- vaikka tuleekin ikävä Alkio-vuoden kaverilenkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti