maanantai 8. maaliskuuta 2010

Yksikseen nauraminen on osoitus terveestä huumorintajusta..?

Voi kehveli! Olen nauranut itseni kuoliaaksi lukiessani Paras aika vuodesta- blogin pitäjän Stellan suosittelemaa Hannan urheilublogia. Mikä tyyli, mikä taidokas huumori! :'D

Tässä muutama poiminta.

"Ostin suuren säkillisen vitamiineja. Omistan nyt jotakuinkin kaikki aakkoset e-kirjaimeen asti ja muutaman vielä niiden päälle. Kuukauden käytön jälkeen huomaan selkeän muutoksen. Olen energisempi, ehkä jopa vähän maaninen.
Tämä ilmenee muun muassa haravan kanssa heilumisella. Viikko sitten haravoin pihaamme ja havahduin kun mieheni huuteli ovelta että onko sinulla Hanna kaikki ihan hyvin. Vastasin että on, minä täällä haravoin. Hän totesi ettei siellä kulta ole yhtään lehteä, sinä haravoit nurmikkoa. Vastasin että minä kuivaharjoittelen ja jatkoin nurmikon haravoimista. Joten suosittelen vitamiineja. Suosittelen myös hyviä aviomiehiä, jotka eivät pienestä hätkähdä."


"Ainoa tapa saada tuska lievenemään, oli laskea shortseja sen verran alas, että tuo reisien sisäpinta ei ottanut kosketusta toiseen puoliskoonsa. Mikroshortseja on haastavaa laskea alas, ilman että peppu paljastuu, joten viimeiset kilometrit vetelin housuja ylös ja alas, toivoen ettei takanani olevalla ollut kauhean hyvä näkö. Vaihtoehtona kun oli paljas ahteri, taikka tajuton tuska. Noiden välillä vaiheilin, ja voin kertoa ettei naurattanut vähääkään. Lady Gaga huusi korvaan että Just Dance ja en tiennyt että itkeäkö vaiko nauraa."

"Ensimmäinen intervalli lähti seuraavalta katulampulta ja jatkuisi kuulemma kolmen lyhtypylvään verran. Ei mitään ongelmaa, tähän nyt pystyy jokainen. Valmentajan käskystä lauma esiteinejä pinkaisi sellaiseen vauhtiin, että sain tehdä aivan kaikkeni ja hieman enemmän, jotta pysyin edes jotenkin porukan hännillä. Miten ne voi mennä noin lujaa? No, niillä ei ole persettä, eikä mitään muutakaan massaa hidastamassa vauhtia. Ehkäpä niillä oli myös parempi kunto kuin minulla, sekin fakta täytynee hyväksyä."

"Eilen kun pesin hampaitani niin minusta tuntui että etuhampaat on vähän löysässä. Voiko tässä länsimaisessa hyvinvoinnin kehdossa sairastua johonkin jumalan hylkäämään riisitautiin? En ole ehtinyt vielä googlata tätä, mutta voisin kuvitella sen olevan juuri oikea oire riisitaudille. Muistiko äitini antaa minulle tarpeeksi d-vitamiinitippoja kun olin lapsi? Tekarit kolmekymppisenä, on sekin tietysti vaihtoehto.
- - - -
Pahin kaikista on rabies. Raivotauti vaivaa kerran kuussa, aina samaan aikaan. Siihen en tainnut saada rokotetta silloin seitkyt luvulla. Liekö ollut säästösyistä?
Urheilija ei tervettä päivää näe, näin se on nähtävä.
"

* * * * *

Päivän treeni:
vatsalihakset.
Näin treenaat:
lötkötä sohvalla ja hihitä hervottomasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti