keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Hyvää joulua!

Päivän puheenaihe: joulu ja ruoka.

Voi video, tänään on ollut mukava päivä. :) Aamu alkoi muutaman tunnin yöunien (hoh) jälkeen aurinkotervehdyksellä - sen monimutkaisempiin astangasarjoihin ei muistini yltänyt. Taitaa olla aika tilata joogavideo kotikäyttöön!

Olo on kyllä melko palleroinen, jouluherkkuja on tullut maisteltua ennakkoon. Mutta hei, sehän todellakin kuuluu oleellisesti joulun aikaan! Aloittelevalle elämäntaparemontoijalle ei ole yhtään terveellistä pistää hanoja kiinni joulun kynnyksellä. Nyt on paras huolehtia mielen rentoutuneisuudesta ja pistää turhat huolet pussiin! Meillä kokataan jouluksi niin herkullisia ruokia, että mielenterveys voisi todella kärsiä, jos yrittäisi kieltää itseltään kulinaristiset nautinnot. Mm!

Ihanan seuran, ruoan ja erinomaisen musiikin lisäksi joulussa on yksi kiistämätön plussa: se on valojuhla. Kuusen kynttilöiden heijastus pallokoristeissa, kynttilät ja valosarjat, lyhdyt, tuikkivat enkelikoristeet valonkajossa... Oih.

Ihanaa joulua koko maailmalle!

"'Hän sanoo minulle nauraen: sinä olet hullu! Ja minä vastaan: totta kai, minähän olen ollut Viletessä! Ja hulluus on tehnyt minut vapaaksi. Nyt rakas mieheni, sinun on pyydettävä lomaa joka vuosi ja vietävä minut käymään vaarallisilla vuorilla, koska minun täytyy saada uhmata sitä että olen elossa.
Ihmiset sanovat: hän on ollut Viletessä ja tekee nyt hullun miehestäänkin! Ja mieheni ymmärtää heidän olevan oikeassa ja kiittää luojaa siitä, että avioliittomme on vasta aluillaan ja että me olemme hulluja - yhtä hulluja kuin ne jotka keksivät rakkauden.'
Zeljka lähti hyräillen laulua jota Veronika ei ollut kuullut aikaisemmin."

- Paulo Coelho, Veronika päättää kuolla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti